Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kanatlar ortamında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için payanda plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı; sima katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın ve evgin kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar Yangın kapısı istanbul olarak da söylem edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı aralık otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu konum yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page